Dobro došli na prezentaciju naše stranice, ovim putem želimo da vam prikažemo dio naših građevinskih radova. Elgrad Inženjering d.o.o. je preduzeće koje je izgradilo mnogo stambenih , poslovnih i stambeno-poslovnih objekata, pored toga su i izvedene samo elektro i gromobranske instalacije na nekim objektima. Pored ovog je izvedeno i uređeno dosta prostora oko objekata betonskim zidovima i pločama ili gotovim betonskim elementima ivičnjacima i behaton pločama.

Građevinska firma Elgrad Inženjering, nalazi se u ulici Vlade Šuputa bb u Derventi. Elgrad Inženjering d.o.o. bavi se izgradnjom stambenih, poslovnih i stambeno-poslovnih objekata, kao i elektroinstalacijama i završnim radovima na uređenju objekata. Bavimo se i uređenjem prostora oko objekata koristeći i različite prefabrikovane i prirodne materijale.

Od početka svog postojanja tj. 1972 god, neprekidno dokazujemo svoj visoki kvalitet u oblasti izgradnje objekata u građevinarstvu. Svoj poslovni uspeh postižemo zahvaljujući tome što smo mi jedan operativan i fleksibilan tim stručnjaka. Spremni smo da efikasno i kontinuirano odgovorimo na sve veće zahteve standarda kvaliteta, životne sredine, ekonomičnosti i rokova. Preduzeće posjeduje svu potrebnu mehanizaciju i opremu, kao i adekvatnu građevinsku operativu, osposobljenu za izvođenje najsloženijih radova u građevinarstvu. Stambeni i poslovno-stambeni objekti su izgrađeni od visokokvalitetnih materijala. Razlog za ovakvo dugo vrijeme postojanja ove porodične firme je odanost i odgovoran odnos prema poslu, kao i svim projektima koji se izvode, bez obzira na njihovu veličinu i složenost .

Zato pozovite nas i mi ćemo vas uvjeriti u kvalitet naših radova Vaš Elgrad Inženjering